HELPLINEINFORMAȚII PRIVIND ACCESUL PACIENȚILOR ÎN SPITAL

Începând cu data de 02.06.2020 triajul și accesul pacienților minori în spital se face numai pe la poarta din Str. Emil Racovită

Triajul și accesul pacienților adulți se va face în continuare pe la poarta din Șos. Berceni

Pentru că trecem printr-o perioadă dificilă pentru noi toți, pe durata pandemiei cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2), oferim posibilitatea consilierii telefonice.
Dacă întâmpinați dificultăți în a gestiona problemele de anxietate, depresie sau de comunicare cu copilul dvs., nu ezitați să contactați echipa de medici care vă oferă posibilitatea de a discuta și identifica o soluție pentru ameliorarea suferinței dumneavoastră.
Consilierea telefonică este o formă de consiliere psihologică, nu se substituie tratamentului psihotrop pe care eventual îl urmați și nici nu înlocuiește o formă de psihoterapie în care sunteți implicat în mod curent. Puteți contacta unul dintre consilierii noștri la telefonul afișat mai sus.

Informații despre Coronavirus și tulburări psihice specifice
Coronavirus (COVID-19)
INFORMATII UTILE PARINTILOR CU COPII CU TSA IN CONTEXT COVID-19
PROIECT „TESTĂM PENTRU BUCUREȘTI!”

Inaugurat în anul 1923 în Bucuresti, ca un spital de nivel european si cel mai mare din România, Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia” impune continuu în România, de aproape un secol progresul medical, stiintific si universitar în psihiatrie. De aceea, spitalul reprezinta astazi o unitate de referinta în domeniu, care aliniaza psihiatria româneasca la standardele moderne europene si internationale. Serviciile de sanatate publica – pentru adulti, copii, adolescenti si vârstnici – sunt asigurate de clinici si sectii de psihiatrie si sanatate mintala, de compartimente de psihiatrie comunitara, reintegrare psiho-sociala, psihoterapie, alcoologie, tulburari cognitive, de cabinete specializate pentru servicii medico-chirurgicale si expertiza, camera de garda si laboratoare de analiza etc. Fiind un spital public profilat pe psihiatrie, desfasoara învatamântul universitar si postuniversitar de stat de psihiatrie în cadrul celor 4 Catedre specializate din Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, iar prin Compartimentele de cercetare promoveaza competitiv psihiatria româneasca si imaginea Spitalului la nivel international.