Centru de recoltare a probelor biologice pentru diagnosticul infecției cu SARS CoV-2

Pentru a veni în sprijinul pacienţilor care au nevoie de recoltare probe biologice pentru depistarea infecţiei SARS-COV-2, vă informăm pe aceasta cale că Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Alexandru Obregia” s-a alăturat eforturilor comune depuse de ASSMB, DSPMB şi Ministerul Sănătăţii, organizând începând cu data de 23 Ianuarie 2022, un punct de recoltare a probelor biologice de la pacienții simptomatici, la camera de triaj a Spitalului situată la intrarea dinspre Şoseaua Berceni,

Program de funcţionare: Luni-Vineri 9:00-15:00.

Adresa: Șoseaua Berceni nr. 10, Sector 4, 041914, București

Persoanele cu simptomatologie specifică infecției SARS Cov -2 care nu reușesc să contacteze medicul de familie, pot solicita testarea la call center-ul Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București, la numarul 021-9462 sau prin platforma online la adresa https://dspb.ro/formular-programare-test-covid-19/.

DSPMB va emite solicitanților dovada înregistrării prin e-mail/sms. Aceasta va fi prezentată la centrul de recoltare. Fără această dovadă, recoltarea probelor pentru testul RT-PCR, NU SE VA EFECTUA!

Sari la conținut