Website-ul este în construcție, informațiile pot fi incorecte și pot suferi modificări

close

Laborator analize

Analize medicale gratuite
Tarife laborator
Rezultate analize

ANALIZE MEDICALE GRATUITE

pe baza biletelor de trimitere de la medicii prescriptori aflați în relație contractuală cu Casele de asigurări de sănătate (CAS/OPSNAJ)

Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia”, prin Laboratorul de Analize Medicale (acreditat RENAR și aflat în contract cu CASMB) recoltează și prelucrează analize medicale GRATUITE, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist (aflat în contract cu CAS/ OPSNAJ din București sau din celelalte județe din țară) și a cardului de sănătate, în baza unei programări prealabile.

De asemenea, Laboratorul de Analize Medicale pune la dispoziția persoanelor interesate o gamă complexă de investigații de laborator, care pot fi efectuate și contra-cost, conform listei de prețuri anexate.

PROGRAMĂRI TELEFONICE

Luni -Vineri între orele 07.30 – 20.00, la nr. telefon 0770 418 551

PROGRAM RECOLTĂRI: Luni -Vineri, între orele 07.30-11.00

ELIBERARE REZULTATE: Luni -Vineri, între orele 12.30-20.00

Recoltarea probelor de sânge se realizează dimineața, pe nemâncate, înainte de ingestia oricărui aliment solid sau lichid (altul decât apă plată sau de la robinet); o cantitate cât de mică de alimente, cafea sau suc poate duce la modificări semnificative pentru marea majoritate a analiților.

 Recomandări:

  1. cu o seară înainte de recoltarea analizelor, ultima masa nu trebuie să depășească ora 19.00 și este bine să fie cât mai ușoară (fără mâncăruri „grele”, cu sos, grăsimi, prăjeli, dulciuri concentrate, etc). Până la recoltare poate fi ingerată apă plată sau de la robinet;
  2. dacă urmați un tratament medicamentos de mai mult timp (inclusiv vitamine sau energizante) informați acest fapt personalului medical care recoltează analizele; în situațiile în care nu poate fi evitată luarea unui medicament înainte de recoltarea sângelui, acest lucru trebuie adus la cunoștință personalului de la laborator;
  3. în cazul în care este necesară analiza unor probe biologice (altele decât sânge) obținute prin autorecoltare, vă rugăm să respectați indicațiile primite de la personalul de laborator.

Nerespectarea recomandărilor poate duce la modificarea “clarității” serului/plasmei sau a concentrației unor analiți, cu foarte mari erori ale rezultatelor.

Tarife laborator