Măsuri de acces în spital în perioada COVID-19

  • Accesul pacienților este permis pe baza biletului de trimitere.
  • Începând cu data de 02.06.2020 triajul și accesul pacienților minori în spital se face numai pe la poarta din Str. Emil Racoviță.
  • Triajul și accesul pacienților adulți se va face în continuare pe la poarta din Șos. Berceni.

În contextul situației epidemiologice actuale, în scopul prevenirii răspândirii virusului COVID-19 și în temeiul Hotărârii nr. 6 din 6 martie 2020- art 3, a Grupului de Suport Tehnico-Științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, vă comunicam: Se limiteaza accesul autoturismelor în spital, angajații și prestatorii de servicii având acces doar pe poarta din Șoseaua Berceni nr. 10, intrarea din Strada Emil Racoviță fiind închisă temporar.

Se interzice accesul apartinatorilor in spital.
Fac excepție:

  • Aparținătorii pacienților care nu se pot deplasa singuri : aceștia vor putea însoți pacientul doar la internare și externare, cu acordul șefului de secție
  • Tutorii persoanelor puse sub interdicție – pentru internare și externare cu acordul șefului de secție
  • Aparținatorii copiilor internați (doar un singur membru al familiei).

Orice informații despre starea pacienților se vor furniza aparținatorilor de către personalul medical doar telefonic (la numerele de telefon furnizate firmei de pază, postul de la poarta din Șos Berceni).
Pentru a livra pachete pacientilor, aparținătorii se vor putea prezenta la poarta din Șos Berceni, intre orele 15-17.
Pachetele pentru pacienți vor fi preluate de la poartă de către personalul secției, cu avizul medicului șef sau al medicului de gardă, după caz, doar între orele 15-17.
Pentru secțiile/saloanele de toxicomani pachetele se pot livra doar între orele 15-16 și vor fi controlate de personalul secțiilor la poartă .
Pachetele aduse pacientilor pot conține : apă, îmbracaminte, obiecte de igienă personală, alimente preambalate, neperisabile. Bani (maxim 100 lei) sau alte valori, medicamente, etc se preiau doar cu proces verbal, sub semnătura de predare/ primire.

Actualizat la: 20.01.2022 – 19:13

RomanianEnglishItalianGermanSpanish
Skip to content